Fotodokumentovani zlocini povampirisanih ustasa,nad neduznom jugoslovenskom nejaci
+4
drug Antifašista
Srbin-Jevrej
Čika Savo
Dr.Dabic
8 posters
Strana 1 od 1
Fotodokumentovani zlocini povampirisanih ustasa,nad neduznom jugoslovenskom nejaci
Evo,Drugovi,odlucio sam otvoriti ovu temu s vasim dopustenjem,gdje cemo iskljucivo prikupljati dokazni materijal i fotodokumentaciju,koju cemo uruciti Drugu Savi Strbcu,da podnese kaznenu prijavu Haskome tribunalu,protiv povampirisanih Ustasa,koji su nekaznjeno poubijali milion neduzne srp.jugoslavenske nejaci.
Nadam se da ce te mi i vi pomoci u prikupljanju dokaznog materijala.
Ovde se jasno vidi kako ustaska kerusa ubija udovicu poginulog neduznog srpskog vojnika negdje u zadarskom zaledju kod sela Skabrnje.
Ustaskinja je prvo zabila joj drveni krst u stomak,pa ju je potom obesila gde se ova patila 3 dana pre nego sta je umrla.
Sve je to snimio drugi ustasa sa mobitelom i objavio na jutubu,da bi se i ostale ustase divile ovome zlocinu.
Molim ukoliko neko ima dodatne informacije,gde se ova zlocinka nalazi,da me obavesti,a ja cu licno nazvati Druga Strbca koji ce obavestiti Vece bezbednosti UN-a.
Nadam se da ce te mi i vi pomoci u prikupljanju dokaznog materijala.
Ovde se jasno vidi kako ustaska kerusa ubija udovicu poginulog neduznog srpskog vojnika negdje u zadarskom zaledju kod sela Skabrnje.
Ustaskinja je prvo zabila joj drveni krst u stomak,pa ju je potom obesila gde se ova patila 3 dana pre nego sta je umrla.
Sve je to snimio drugi ustasa sa mobitelom i objavio na jutubu,da bi se i ostale ustase divile ovome zlocinu.
Molim ukoliko neko ima dodatne informacije,gde se ova zlocinka nalazi,da me obavesti,a ja cu licno nazvati Druga Strbca koji ce obavestiti Vece bezbednosti UN-a.
Dr.Dabic- Udarnik
- Broj poruka : 21
Mjesto : Prinudni boravak u Holandiji
Datum upisa : 14.10.2008
Čika Savo- Narodni heroj
- Broj poruka : 132
Godina : 102
Mjesto : SFRJ - SRH - SAO Krajina
Datum upisa : 08.08.2008
Re: Fotodokumentovani zlocini povampirisanih ustasa,nad neduznom jugoslovenskom nejaci
Ustaško magarče siluje Jugoslovenskog magarčeta! Mnogo strašno! Ustaše su umele da prenedu mnogo strašan zanat mučenja na sopstvene životinje!
Srbin-Jevrej- Narodni heroj
- Broj poruka : 200
Godina : 104
Mjesto : Bekstvo u Obećana otadžbina Jevreja i Srbalja
Datum upisa : 07.08.2008
Čika Savo- Narodni heroj
- Broj poruka : 132
Godina : 102
Mjesto : SFRJ - SRH - SAO Krajina
Datum upisa : 08.08.2008
Re: Fotodokumentovani zlocini povampirisanih ustasa,nad neduznom jugoslovenskom nejaci
Ovo sam uspeo da fotografišem na mobilni telefon. Ustaška lisica u dejstvovanju seče jugoslovenskog petla.
no coment
Poslednji izmenio Dr.Dabic dana Uto Okt 14, 2008 10:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Dr.Dabic- Udarnik
- Broj poruka : 21
Mjesto : Prinudni boravak u Holandiji
Datum upisa : 14.10.2008
Ja takođe nisam mogao da verujem na sopstvene oči šta se dešavalo, posle sam mnogo tačno analisao snimak i mnogo dobro se ima da vidi kako ustaška lisica kasapin seče jugoslovenskog petla koji nemože ni mravče da zgazi.
MA SVE VAS NA OVOM FORUMU BI TREBALO UBITI KO KERA, PIČKA VAM MATERINA
drug Antifašista- Radnik
- Broj poruka : 7
Datum upisa : 25.12.2008
drug Antifašista ::MA SVE VAS NA OVOM FORUMU BI TREBALO UBITI KO KERA, PIČKA VAM MATERINA
Ćuti bre! Zaklaću te ko ustašu na blajburgu!
ma moj deda ovaj drug uopšte nije drug!
to je špijon kojeg su ustase u saradnji sa amerikom,japanom i nemackom poslale pvde da napravi nered!
to je špijon kojeg su ustase u saradnji sa amerikom,japanom i nemackom poslale pvde da napravi nered!
Milojica Pantelić- Zastavnik JNA
- Broj poruka : 46
Godina : 94
Mjesto : kuća
Datum upisa : 25.09.2008
Jeste,bre,u pravu si.drug Antifašista ::MA SVE VAS NA OVOM FORUMU BI TREBALO UBITI KO KERA, PIČKA VAM MATERINA
PIČKA NAM MATERINA.
Mi se tu zajebavamo dok ustaše rade to što rade.
danni1- Udarnik
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 25.07.2010
tako je druže!danni1 ::Jeste,bre,u pravu si.drug Antifašista ::MA SVE VAS NA OVOM FORUMU BI TREBALO UBITI KO KERA, PIČKA VAM MATERINA
PIČKA NAM MATERINA.
Mi se tu zajebavamo dok ustaše rade to što rade.
KPH_gay- Zastavnik JNA
- Broj poruka : 41
Mjesto : Gejograd
Datum upisa : 07.09.2010
Similar topics
» Dimitrije(Mita)Ljotic-srbijanski ustasa i izdajnik
» 750 000 do 3 miliona neduzne Srpske i Jevrejske nejaci
» Ustaski kanibali otvorili restoran sa meniom od srpske nejaci
» 750 000 do 3 miliona neduzne Srpske i Jevrejske nejaci
» Ustaski kanibali otvorili restoran sa meniom od srpske nejaci
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: