Zdravo!

Ići dole

Zdravo!

Počalji  KPH_gay taj Uto Sep 07, 2010 2:22 am

Zdravo Jugoslaveni, Srbi, Velesrbi i oni koji će to tek postati. Član sam Udruge mladih AFA grada sa ustaškim imenom - Zagreba, ali to on još dugo neće biti. Naime, i u udruzi i u KPH-u smo odlučili da ga preimenujemo u Gayograd, odnosno, po našem velikom, jednom i neponovljivom (ateističkom našem bogu fala kao i fala svim ateističkim anđelima na nebesima i u vasioni) Vuku bre Karađiću, Gejograd.
Kao što možete videti, dolazim iz, ako nam to ateistički bog dozvoli (a znam da hoće, keve mu se najebem ako neće), Gejograda. Imam godina ko drug Tito kad je otšetao ka našem ateističkom bogu prkoseći vragu koji se zove fašizam i korporativni sistem, te sam svjedok mnogih velikoustaških težnji koje su osramotile, naše, hrvatsko ime koje teži stapanju u južnoslavenstvo.

Molio bih sve gore navedene da više ne pozdravljaju s "bok" ili iskrivljenim oblikom "bog" (a nedo vam ateistički bog koji sjedi na petokraki sa šarenim dildom u ruci da pozdravljate s Bog i Hrvati), već sa našim vekovnim pozdravom: "Zdravo!"

"Tko nije Zdravo
gurnem mu u dupe držalo."

skoro sam zaboravio, gay sam i zbog toga sam od ustaša dobio grdne batine. Zbog tih mi je batina baba Živojka otegnula papke. Pokoj joj ateističkoj duši. No
KPH_gay
KPH_gay
Zastavnik JNA

Broj poruka : 41
Mjesto : Gejograd
Datum upisa : 07.09.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu