Franja Tuđman

Ići dole

Franja Tuđman

Počalji  Deda Savo taj Čet Avg 07, 2008 6:49 pm

Ustaški kerovi oće da ga prisvoje, ali on je bio partizan i antifašista i tu nema priče! On, Slobo i Alija su bili moji drugovi i kad smo bili mlađi, voleli smo da crtamo Bosnu na salvetu pa da crtamo svakojake oblike!! Ja i Alija smo to već prerasli ali Franjo i Slobo su se još uvek toga voleli igrat, posebno kad su bili u Karađorđevu. E, moj Franjo, svak se klanjo drugu Titu sa tobom. Živeo Franjo, živeo Alija, živeo Slobo! 3 jugoslovenska heroja! Evo dole i Franjina slika dok kasapi ustaše na Blajburgu.Franja je sprečio ustaške kasape da operu guzice u reci Drini! On se zalago za celovitu Slaviju od Elbe do Kamčatke, jedino je Bosnu voleo da deli sa braćom Srbima, valjda mu je bila simpatična oblika pa se volio igrat s njom ki s lego kockama! Stoka nevaspitana me uplašila devedesprve kad je Hrvatsku htela da stvori. Uplaših se da nije možda ustaški špion. Ali Karađorđevo i Dejton me uveriše da je on naš! Nije hteo da se odrekne svete Jugoslavije, a vatikansko-nemački kasapi su nam rascepali domovinu i onda ga još otrovaše devedesdevete!! Živeo narodni heroj Franja Tuđman!

_________________
"Kurac mi je mastan, seks će biti slastan!" - Josip Broz Tito
avatar
Deda Savo
Borac za pravdu svih Jugoslovena

Broj poruka : 103
Godina : 96
Mjesto : Otadžbina
Datum upisa : 07.08.2008

Pogledaj profil korisnika http://jugoslavija.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Franja Tuđman

Počalji  Srbin-Jevrej taj Čet Avg 07, 2008 9:02 pm


Ovde imamo da vidimo Franju Tuđmana, komesara i komandanta partizanskog odreda, koji je prvi uspeo da počisti vascelu Jugoslaviju od ustaša i Nemaca! Imamo da zahvalimo ovom čoveku šta nam je uspeo da osigura životni kozmos! Lično sam ga video pre par leta u Beogradu, gde je igrao rizik na teritoriji Bosne sa Slobodanom Miloševićem, a sudija je bio Lord Oven, koji je sve umeo da posmatra i posle vređa oba dva za stolom. Živeo Tuđman! Živeo Sloba! Ima nevaspitanih lica koje će da kažu da je Franja bio ustaški špijon, ali ja i vi drugovi ovde, znamo da to nije bilo tako. Franja je umeo da radi za Jugoslaviju celi život, i to je uspeo.

Franja je naš čovek! Uspeo je da crta najbolje salvete na svetu! Kako je samo to uspeo, nemogu da verujem sopstvenim očima! Mnogo veći čovek je Sloba! On je uspeo da Sr...Jugoslovenima dade sve šta zaželeše. Mnogo dobro se živelo u njegovo vreme!

_________________

Druže Tito ljubičice bela tebe voli Jugoslavija cela!
פבגנמרװםנדגפּשּׁ׳
avatar
Srbin-Jevrej
Narodni heroj

Broj poruka : 200
Godina : 98
Mjesto : Bekstvo u Obećana otadžbina Jevreja i Srbalja
Datum upisa : 07.08.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu